Szerelő csavarkulcsot tart a kezében

MG szakértelem

Fix árak

Válassz a fix áras szervizintervallumok közül, és mi gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést személyautó és haszonjármű tulajdonosok részére. Fix áras termékeinket kérd a márkaszervizeinkben!

Fix előnyök

Kedvező árú szervizelés

 • Kiszámítható szervizelés

  Aki vezet, tudja, hogy minden autót évente át kell vizsgáltatni, hogy továbbra is biztonságban közlekedhessünk vele. Azt is pontosan tudjuk, milyen stresszes ez az időszak, hiszen gyakran előfordul, hogy nem látjuk előre, milyen költségekkel jár majd a kötelező szerviz.

 • Az intervallumok tartalma

  Fix áras szervizintervallumaink a kötelező éves átvizsgálást, az olaj, olajszűrő, légszűrő és pollenszűrő cseréjét, valamint az éves MG átvizsgálás szolgáltatást tartalmazzák. Igény esetén a szolgáltatáshoz kérheted a gépjármű oda- és visszaszállítását sofőrszolgálattal.

 • A legjobb kezekben vagy

  Az összes márkakereskedésünkben fix, kiszámítható költségekkel, és speciálisan képzett szakértőkkel, gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést MG tulajdonosok részére.

 • Válaszd a biztonságot

  A szervizintervallumokban található szolgáltatásokkal évekre előre biztosíthatod, hogy az autód a lehető legjobb állapotban maradhasson, ráadásul a segítségével az autód értékét is jobban megőrizheted.