Szerelő akkumulátort szerel be

Állapotfelmérés

Ne kockáztass, bízd szakértőkre a nyomozást

Szerelő a féktárcsákat vizsgálja

Felmérjük a gépjárműved állapotát

Átfogó kép

A Petrányi Autó Centrum speciálisan képzett MG szakemberi pontosan felmérik a gépjármű állapotát. Szerelőink az autó összes, biztonsági szempontból releváns részegységét ellenőrzik. Az állapotfelmérés képzett szakemberek véleményét és a számítógépes vagy műszeres vizsgálatok eredményét egyaránt tartalmazzák, így átfogó képpel fogsz rendelkezni az adott gépjármű állapotát illetően.

Az átvizsgálás tartalma

A vizsgálat számos területre kiterjed

 • Külső vizsgálat

  A Petrányi Autó Centrum képzett MG szervizcsapata véleményezi az autót és szakértő nyomozásba kezd, amelyben megvizsgálják a karoszériát és a motort. Alapos kutatás közben víz-, és olajfolyásokat valamint hézagokat, repedéseket is vizsgálnak.

 • Fékrendszer diagnosztika

  A fékrendszer vizsgálatát, a fékpofák és a fékbetétek vastagságának ellenőrzése mellett, egy fejlett számítógépes diagnosztikával végezzük. Tengelyenként ellenőrizzük a fékrendszert, hogy pontos képet kapj az autó fékrendrendszerének állapotáról.

 • Festékréteg vizsgálat

  A festékréteg vastagságának mérését egy speciális mérőműszerrel végezzük több ponton. Ebből a vizsgálatból már következtethető, hogy az autón volt-e korábban sérülés.

 • Lengéscsillapítók ellenőrzése

  A lengéscsillapítók állapotát, a szemrevételezés és külső vizsgálat mellet, egy számítógép-vezérelt diagnosztikai padon teszteljük a legpontosabb eredmény érdekében.

 • Hibakód ellenőrzés

  Ellenőrizzük a gépjármű belső hibatároló egységét, ezzel hiteles információkat kiolvasva az egyes részegységek állapotáról.

 • Motordiagnosztika

  Számítógépes vizsgálattal motordiagnosztikát végzünk, így teljes körű képet kapsz a motor aktuális állapotáról.