Futurisztikus MG jármű

MG története

Hosszú múlt, fényes jövő ál az MG előtt

Kék MG ZS EV töltés közben

A mai generáció igényeit szolgálja ki

Mindig megelőzte a korát

Az MG a márka 1924-es, Morris Garages néven történt alapítása óta mindig is megelőzte korát. Az ikonikus márka, új modelljeivel a mai generáció igényeit szolgálja ki. Frissítve, elektromosítva, feltöltve és készen egy zöldebb jövőre.

Fenntartható vezetés mindenki számára

Az MG küldetése

 • Család beszállni készül az MG5 modellbe

  Mindenki számára

  Az MG számos modellel képviselteti magát Magyarországon, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit: benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal szereltek. Elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak akár az elektromos életmódra is.

 • Nő beszáll egy MG modellbe

  Európában, európaiaknak

  Az MG-t az európai autósok számára tervezték: fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál. A gépjárműveket a londoni stúdióval együttműködve az MG sanghaji formatervező stúdióiban fejlesztik, Kínában gyártják és már számos európai országban népszerűek.

 • Egy férfi és egy nő töltőre dugja az MG ZS EV modellt

  Fenntartható vezetés

  Az MG legmodernebb belső égésű és fenntartható elektromos járművek széles választékát kínálja a magyar autósoknak: kifejezetten európai ügyfelek számára tervezett és gyártott - egyedi vágyaik és igényeik szerint készült modellekkel.

 • Férfi elsétál egy MG modell melett

  Kapu az elektromos autók világába

  Az MG lehetővé teszi számára, hogy új életet kezdjen egy takarékos, környezettudatos, rendkívül fejlett terchnológiával és látványos formavilággal rendelkező autóval.

MG kormánykerék

A SAIC Motor a világ 8. legnagyobb autógyártója

Az MG anyavállalata

Az MG anyavállalata a SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). A SAIC Motor a világ 8. legnagyobb autógyártója és Kína legnagyobb járműgyártó vállalata. Mindemellett az első olyan autógyártó csoport Kínában, amelynek éves eladási számai meghaladták a 7 millió darabot. A SAIC Motor autóipari vállalatai közé tartozik többek között a Morris Garages (MG), a Roewe és a Maxus, de a SAIC Volkswagen és a SAIC-GM is.

Az MG együttműködése más partnerekkel

MG partnerek

 • Liverpool Football Club csapata ünnepel

  Liverpool Football Club

  Az MG Motor a Liverpool Football Club hivatalos nemzetközi partnere. A világhírű angol futballcsapat és a brit származású autómárka közötti együttműködés a globális piacokra is kiterjed. Míg a Liverpool Football Club több mint 130 éve a labdarúgás élvonalában van, az MG lenyűgöző, 1924-ig visszanyúló autóipari sportörökséggel rendelkezik. Ez az együttműködés egy nagyszerű párosítás, amely izgalmas jövőt tartogat.

 • Olympique Lyon játékosa egy MG modell előtt

  Olympique Lyon

  2021 júniusától az MG Motor az Olympique Lyon hivatalos partnere és hivatalos autószállítója. Ez a híres francia futball klub 1899-ben alakult és a Ligue 1-ben játszik. Az európai élvonalhoz tartozó klub 2016 óta a közel 60 000 férőhelyes Parc Olympique Lyonnais-ban játssza mérkőzéseit. Az Olympique Lyon, csakúgy mint az MG, fiatalos és tudatosan törekszik a fejlődésre és a fenntarthatóságra.

A MG márkával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók

Gyakori kérdések

 • Az MG a sanghaji székhelyű SAIC Motor vállalat egyik autómárkája. A SAIC Motor évente több mint 7 millió autót gyárt, ennek köszönhetően a világ 7. legnagyobb autógyártója. Az anyavállalatunkról bővebb információért kérjük, tekintsd meg a SAIC Motor vállalati oldalát.

 • Az MG a sanghaji székhelyű SAIC Motor vállalat egyik autómárkája. A vállalat aktívan támogatja az alternatív hajtáslánccal működő járművek és az interneteléréssel rendelkező autók forgalmazását, valamint kutatja az iparágban használható további lehetséges technológiákat. A SAIC Motor éves szinten több mint 7 millió autót gyárt, ezzel a világ 7. legnagyobb autógyártója.