MG ZS áll a naplementés parkolóban

Bemutatkozik a stílusos és kényelmes MG ZS

Teljesen felszerelt, stílusos és kényelmes, családbarát SUV

  • 2022.08.18
  • Bemutató

A megújult MG ZS egy teljesen felszerelt, stílusos és kényelmes, családbarát SUV, amely ideális az igényes családok számára, akiknek fontos az ár-érték arány, de sem a stílus, sem a praktikum terén nem szeretnének komprommisszumokat.

Narancssárga MG ZS áll egy színesre festett fal mellett

Az MG ZS városi közlekedéshez is tökéletes: két hatékony benzinmotor közül választhatsz, melyek a legmodernebb technológiával készültek. Ideális azoknak, akiknek fontos a praktikus és szabad autózás.

Biztonság

Legyen szó akár a karosszériaszerkezetről, akár a vezetéstámogató funkciókról, az MG mindig a biztonságot helyezi előtérbe. Az MG ZS modellben megtalálható a holttérfigyelő és az oldalsó forgalomfigyelő funkció is, amelyek segítenek megelőzni és elkerülni az esetleges baleseteket. A Luxury modell 360°-os kamerarendszerrel érkezik, amelynek segítségével még a legszűkebb parkolóhelyre is gondtalanul beparkolhatsz. A karosszéria torziós merevsége 18 400 Nm, az energiaelnyelő karosszériaelemek pedig teljes egészében nagy szilárdságú acélból készültek.

Dizájn

Prémium kategóriás kialakításával és tágas belső terével az MG ZS ideális kompakt SUV. A jellegzetes nyolcszögletű logóval, a gyémántmintás hűtőráccsal és a LED-es fényszórókkal a dizájnja igazán szemet gyönyörködtető. A kategóriájában az egyik legnagyobb hátsó utastérrel rendelkezik és a sík hátsó rakterének köszönhetően képes mindent elszállítani, amire csak szükséged van. A 448 literes csomagtér tökéletes egy hétvégi kiránduláshoz, de a hátsó ülések lehajtásával akár 1166 liternyire is bővíthető, mely egy nagyobb utazáshoz is ideális.

Narancssárga MG ZS első és hátsó utastere

Kényelem

Az utastér megalkotásánál rendkívül nagy figyelmet fordítottak a részletekre: a kényelmet és a stílust helyezték a középponba, melyekkel a vezetési élményt magasabb szinte emelték. Az MG ZS Luxury impozáns, nyitható panoráma napfénytetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy napfényben és friss levegőn élvezhesd az utazást. A 10,1"-os lebegő érintőképernyő Apple CarPlayTM és Android AutoTM funkcióval is rendelkezik, mely biztosítja a zökkenőmentes telefonos integrációt.

MG ZS panorámatetője

A hat hangszórós surround hangzás, a kulcs nélküli ajtónyitás, nyomógombos motorindítással és a műholdas navigáció tovább emeli a családbarát SUV-ban található technológia színvonalát. A selymesen puha tapintású anyagokkal és az igényes varrásokkal az MG ZS magas minőséget kínál megfizethető áron.

Dokumentumok

  • MG ZS katalógus

    • pdf
    • 4.7 MB

Fotók