Piros MG EHS halad a városban

Bemutatkozik a plug-in hibrid hajtású MG EHS

Sportos megjelenés, tágas terek, intelligens funkciók

  • 2022.08.18
  • Bemutató

Sportos megjelenésével, tágas és intelligens funkciókkal ellátott belső terének köszönhetően, mi sem egyszerűbb, mint csak beszállni az autóba és elszökni vele a tökéletes helyre.

Piros MG EHS áll a parkolóházban

Helyezd magad kényelembe a tágas ülésekben, miközben az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik a nyugodt utazásról. Fedezd fel a két vonzó felszereltségi szintet - Comfort és Luxury –, hogy megtaláld azt az MG EHS Plug-in Hybrid változatot, amely a legjobban illik a Te életstílusodhoz.

Biztonság

A biztonság a legfontosabb szempont volt az MG számára az autó kialakítása során. A Plug-in Hybrid modell örökölte a benzines változat szilárd felépítését, az MG Pilot rendszert és a nagyfeszültségű alkatrészekre vonatkozó fokozott biztonsági előírásokat, hogy még biztonságosabb legyen az utazás mindeki számára.

Bár az akkumulátorcsomag nem olyan nagy, mint a tisztán elektromos járműveké, a biztonsági szabvány ugyanaz, és az autó megfelel a különböző protokolloknak: IP67 vízállósági szint, US UL2580 akkumulátor-biztonsági szabvány, EU ECE R100 EV speciális követelmény, UN38.3 szállítási biztonsági követelmény.

A 360°-os kamerarendszernek köszönhetően nincsenek többé holtterek: sem tolatáskor, sem kanyarodáskor alacsony sebességnél. Az autó gyártása során, számos nagyszilárdságú és melegen hengerelt acél került felhasználásra a nagyobb szilárdság és biztonság érdekében.

Teljesítmény

Az elektromotor és a turbómotor nagy teljesítményű kombinációja, valamint a futómű finomhangolása biztosítja az MG EHS Plug-in Hybrid kiváló vezetési élményét. A kiemelkedő teljesítménynek a különböző kanyarok kihívásaival is szembe kell néznie. Az XDS (elektronikus differenciálzár) rendszerrel az MG EHS Plug-in Hybrid modell képes megakadályozni az alulkormányzottságot és csökkenteni a teljesítményvesztést, hogy sportos, biztonságos és könnyen kezelhető autóvá váljon.

MG EHS digitális műszerfala

122 LE maximális elektromotor-teljesítmény + 162 LE maximális benzinmotor-teljesítmény, illetve a 230 Nm benzinmotor maximális nyomatéka + 250 Nm elektromos motor maximális nyomatéka lehetővé teszik, hogy az MG EHS Plug-in Hybrid 6,9 másodperc alatt gyorsuljon 0-ról 100 km/h sebességre, amely ebben a szegmensben kiemelkedő eredmény.

Vezetési élmény

A rendkívüli teljesítményű, közvetlen befecskendezéses turbómotorral és a még hatékonyabb villanymotorral az MG EHS Plug-in Hybrid mindössze 43 g/km CO2-t bocsájt ki, és üzemanyag-fogyasztása csak 1,8 l/100 km. A 16,6 kWh-s akkumulátor biztosítja a tisztán elektromos 52 km-es, WLTP szerinti hatótávot. Ezeknek köszönhetően az MG EHS Plug-in Hybrid sokat képes megtakarítani az üzemeltetési költségeken.

A villanymotorhoz tartozó 4 sebességes és a benzinmotorhoz tartozó 6 sebességes váltó tökéletesen harmóniában működik az egyenletes teljesítmény leadása érdekében. A hatásfok több mint 94%, a reakcióidő pedig kevesebb mint 0,2 másodperc, tehát egyenletes és gyors.

A vadonatúj hibrid vezérlőegység képes elemezni az energiaszükségletet az útviszonyok felismerésével, majd eldönteni a felhasználni kívánt energia elosztását és beállítani az akkumulátor szintjét. Kulcsfontosságú, hogy a rendszer aktívan tanulja a vezető stílusát, és ez alapján állítja be az energiaelosztást. Minél többet vezeted, annál intelligensebbé válik az autó.

Az MG EHS Plug-in Hybrid modell is az MG elektromos autóinak fejlett EV-technológiáját örökölte, beleértve a nagymértékben integrált olajhűtéses elektromotort és a CATL márkájú, aktív folyadékhűtéses, nagy kapacitású akkumulátort.

Dizájn

Az MG EHS Plug-in Hybrid merész vonalaival és kiemelkedő tulajdonságaival egy igazi, teljes értékű SUV. A gyémánt mintás hűtőrács, az alapfelszereltséghez tartozó 18"-os sportos keréktárcsák (Luxury felszereltség) és az övvonal, mind-mind a kiváló stílusról tanúskodnak. Az ergonomikus, D-alakú, 3 küllős kormánykerék, a perforált bőr üléskárpit piros varrással és az integrált sportülések mind a nagy teljesítmény hangulatát teremtik meg.

A jármű egyedi tulajdonságait fejezik ki a kéttónusú gyémánt LED lámpák, az aktív kanyar-megvilágítás és a 64 színű "Aurora" - belső, személyre szabható hangulatvilágítás.

Kényelem

Kényelemből sosem elég! Amikor kinyitod az ajtót és elhelyezkedsz az MG EHS Plug-in Hybrid puha tapintású üléseiben, garantáltan otthon fogod magad érezni.

Az ülések kifejezetten a biztonság és a kényelem figyelembevételével készültek, Bader® valódi bőrrel és Alcantara® betétekkel. A két anyag kombinációja nemcsak prémium tapintású és kiemelkedő minőségű, hanem ergonomikus tartást és támasztást is biztosít, akár lendületes vezetés során is.

MG EHS vezetőoldali ülése

Az MG EHS Plug-in Hybrid modell 95%-át rezgés- és hangszigetelő anyag borítja. Amikor csend van: mintha egy üres koncertteremben lennénk... Ha szól a zene: a hanghullámok tökéletesebbé teszik a vezetés élményét.

Dokumentumok

  • MG EHS katalógus

    • pdf
    • 2.9 MB

Fotók