Nő telefonál egy naracssárga MG4 mellett egy téren
7 év garancia embléma 100% elektromos

MG4 Electric

Elektromos autó kompromisszumok nélkül

 • 450 km WLTP hatótáv
 • 35 perc Gyors töltés
 • MG Pilot Vezetéstámogatás

Válasszon az azonnal elérhető autóink közül

MG4 Electric készletről

Nő beszéll egy elektromos MG4 modellbe

Energikus és lendületes formaterv

Elektromos hatchback

Egy lendületes elektromos hatchback, hihetetlen vezetési élménnyel és intelligens technológiával. Játékos és funkcionális, kompakt, de mégis tágas. Az MG4 Electric egy előremutató megoldás az elektromobilitás irányába. Energikus, lendületes dizájnja a világ számára kifejezi a közel 100 éves márka vitalitását és szabad szellemét.

Narancssárga MG4 halad az alagútban

Előremutató megoldás az elektromobilitás irányába

Külső formaterv

Az éles és jellegzetes LED-es fényszórók markáns kanyarkijelzőkkel kombinálva sportos és modern benyomást keltenek. A magasra szerelt féklámpák, a kettős szárnyspoiler, a LED-es hátsó lámpák és az alsó légterelő egyedülálló hátsó dizájnt eredményeznek. A tetővonal hátranyúló íve lebegő hatást kelt, látványosan meghosszabbítva az autó egész vonalát.

Minden helyzetben biztosítja a szükséges erőt

Kiváló teljesítmény és biztonság

 • Ábra az MG4 hátsókerékhajtásáról

  Hátsókerékhajtás

  Az MG4 Electric modelleket hátsókerékhajtásúra tervezték, amely tökéletes súlyelosztást és dinamikus arányokat biztosít. Lendületes és gyors vezetési élményt nyújt, a jó tapadásnak köszönhetően pedig a dinamikus kanyarodás gyerekjáték.

 • Ábra az MG4 visszanyeréséről

  Energia-visszanyerés

  Az MG4 kinetikus energia-visszanyerő rendszere (KERS) három fokozatottal rendelkezik: könnyű, közepes és intenzív. Emelje fel a lábát a gázpedálról, és az autó lelassul, visszanyerve és visszatáplálva az energiát az akkumulátorba.

 • Ábra az MG4 felfüggesztéséről

  Precíz kormányzás

  A futómű rendkívüli kormányzási pontosságot, dinamizmust és rugózási kényelmet kínál. Ezt a korszerű első felfüggesztés, a gondosan megtervezett ötlengőkaros hátsó futómű, valamint az összes alkatrész precíz összehangolása biztosítja.

 • Ábra az MG4 súlyeloszlásáról

  50:50 arányú súlyelosztás

  Az alumíniumötvözetből kialakított segédváz hatékonyan csökkenti a súlyt, és javítja a kezelhetőséget és a kényelmet. Az első és hátsó 50:50 arányú súlyelosztás és az alacsony súlypont tökéletes a legszűkebb kanyarok bevételéhez.

 • Ábra az MG4 tárcsafékeiről

  Tárcsafék minden keréken

  A legújabb Continental fékrendszerrel illetve 4 tárcsafékkel felszerelt kerekek tökéletesen illeszkednek az MG4 sportos megjelenéséhez. Nedves úton erős lassulással ez rövidebb fékutat jelent, az MG4 Electric 66 km/óráról kb. 19 m alatt fékez álló helyzetbe.

 • Narancssárga MG4 halad az úton

  5 féle vezetési mód

  Az MG4 Electric öt különböző vezetési módot kínál, köztük normál, eco, sport, téli és egyéni üzemmódot. Mindegyik garantáltan jobb vezetési élményt nyújt, függetlenül az útviszonyoktól.

 • Narancssárga MG4 bal első kereke

  Alacsony ellenállású gumik

  A 17 colos Continental PCC alacsony ellenállású gumiabroncsok nagyobb futásteljesítményt tesznek lehetővé, ami nemcsak a környezetnek kedvez, hanem az üzemeltetési költségeket is csökkenti.

 • Ábra az MG4 légzsákjairól

  Passzív biztonság

  Az MG4 nagy szilárdságú karosszériaszerkezetének, az akkumulátor-védelmi technológiájának illetve 6 légzsákjának köszönhetően az utasok maximális védelmet élveznek.

 • Narancssárga MG4 halad az úton

  5 csillagos biztonság

  Az Euro NCAP tesztelési folyamat eredményeként - amely az utasok és gyalogosok biztonságát és a vezetéstámogató funkciókat vizsgálja - az MG4 a maximális értékelést kapott.

Futurisztikus minimalista stílus

Modern világítás

Hi-Tech fényszórók

A 28 LED-ből álló nappali menetfény egyértelműen meghatározza az autó formatervét. Eközben mindkét oldalon három-három LED alkotja a tompított illetve távolsági fényszórót és biztosítja az optimális éjszakai látást.

Dekoratív hátsó lámpák

A futurisztikus hátsó dizájn igazán markáns eleme az autónak. A Cygnus kereszt alakú dekoratív lámpák a vízszintesen elhelyezkedő (172 LED-ből álló) hátsó lámpával együtt hoznak létre egy egyedi, mégis prémium megjelenést és érzést.

Nő beszáll az MG4 modellbe

High-tech élmény, minden indításnál

Technológia

 • MG4 7 colos digitális lebegő műszeregység

  7"-os műszeregység

  A digitális műszeregység, egy 7"-os teljes LCD-képernyővel, amely az összes szükséges információt megjeleníti.

 • MG4 10,25 colos lebegő érintőképernyője

  Érintőképernyős vezérlés

  A 10,25"-os lebegő érintőképernyő csökkentett tükröződő képességgel rendelkezik, így még erős napsütésben is könnyen használható.

 • Apple CarPlay fut az MG4 középső konzolján

  Apple CarPlay / Android Auto

  Helyezd át telefonod összes funkcióját a központi érintőképernyőre, és maradj kapcsolatban útközben az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével.

Egyszerű, felhasználóbarát belső

Stílusos belső

 • MG4 első utastere

  Egyszerű műszerfal

  Könnyű és vékony műszerfal, amely nem tartalmaz bonyolult díszítéseket, viszont maximálisan kihasználja a helyet.

 • MG4 első utastere

  Lebegő műszerfal

  A lebegő középkonzol kialakítása helyet szabadít fel, miközben további funkciókat integrál egyszerű, de hatékony módon.

 • MG4 kormánykereke

  Két küllős kormánykerék

  A lebegő középkonzol kialakítása helyet szabadít fel, miközben további funkciókat integrál egyszerű, de hatékony módon.

Nő a telefonján nézi az MG iSMART alkalmazást

Intelligens telekommunikációs rendszer

MG iSMART

Az MG iSMART az autó egyes funkcióit a kezedbe adja a rendkívül fejlett technológiájának köszönhetően. Az indulástól az érkezésig a több mint 50 összekapcsolt funkció teszi lehetővé, hogy élvezhesd a személyre szabott és zökkenőmentes járműszolgáltatásokat. Új technológiák, új funkciók, új szolgáltatások: üdvözöl az új, intelligens vezetési élmény.

Praktikus funkciók az előtted álló utazáshoz

Praktikum

 • Férfi csomagokat pakol az MG4 csomagterébe

  Bőséges helykínálat

  Az 5 fős család számára alkalmas MG4 Electric külsőre kompaktnak tűnhet, de a tágas utastér kellemes meglepetést fog okozni. A 60:40 arányban lehajtható hátsó ülések még hatékonyabbá teszik a helykihasználást. Amennyiben sok helyre van szükséged, használd ki a legtöbbet a 28 zseniális tárolási megoldásból.

 • levegő kering az MG4 belső terében

  Hűtés & fűtés

  Az MG4 légtisztító berendezéssel rendelkezik, hogy friss levegőt biztosítson Neked az utazás során. A Luxury kivitelhez elérhető hőszivattyús fűtési rendszerrel az MG4 jelentősen megnöveli az egy feltöltéssel elérhető hatótávolságot, amikor az időjárás hidegre fordul. A Luxury kivitel első ülései és kormánykereke tetszés szerint fűthető is.

MG4 töltés közben egy modern városrészben

Lehetővé teszi a hosszútávú utazást

Elektromos teljesítmény

Az MG4 akár 450 km WLTP becsült hatótávolságával lehetővé teszi a hosszútávú utazást. A fejlett akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja a stabil, ugyanakkor hatékony hatótávolságot hideg időben is. 35 perces gyorstöltést tesz lehetővé 10%-ról 80%-os töltöttségi szintre, maximum 150 kW-os töltési teljesítménnyel.

 • 35 perc Gyorstöltés
 • 450 km WLTP hatótáv
Férfi vezeti az MG4 modellt

Technológia a kényelemért

A maximálisan 2200 W-os kimeneti teljesítményével az MG4 készen áll bármilyen külső elektromos készülék feltöltésére, továbbá rendelkezik számos USB-csatlakozóval és egy indukciós töltőhellyel, amik kényelmessé teszik a mobil eszközök töltését. A 360˚-os kamerarendszer széles látószöget biztosít, az 500 kg engedélyezett vontatási kapacitással pedig mindent szállíthatsz egy kis utánfutón.

Tegye meg a következő lépést

Érdekel az MG4 Electric modell?