Piros MG EHS halad a városban

Bízhatsz a Petrányi Autóban, bízhatsz az MG márkában!

Egy új autó kiválasztása, megvásárlása egyéni és családi szinten, és egyben anyagilag is az egyik legnagyobb döntés. Egy új, eddig itthon kevéssé ismert márka pedig még több kérdőjelet tehet az amúgy vonzó termék és ár melletti végső voks letételekor. Ezen az oldalon célunk, hogy könnyebb helyzetbe hozzunk – ehhez minden olyan információt összeszedtünk, ami megerősít abban, hogy jó döntést hozol, amikor az MG-t választod.

MG embléma egy piros MG EHS modellen

150 000 km futásteljesítményig

7 év garancia

Az MG biztos abban, hogy termékei minőségben és megbízhatóságban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Ezért az általuk gyártott és forgalmazott összes MG modellre teljes körű (általános műszaki-, átrozsdásodás elleni-, illetve az akkumulátorcsomag teljesítményére vonatkozó) garanciát vállal 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig.

Miért válaszd az MG márkát?

MG előnyök

 • Petrányi Bizalom

  Megbízható partner 30 éves múlttal

  A Petrányi Család a 70-es évektől van jelen a hazai autós életben, mint megbízható partner. Új autó értékesítéssel 1992 óta, 30 éve foglalkozik, ezalatt több, mint 50.000 autót értékesített, ezzel a piac egyik vezető cégcsoportjává válva. A Petrányi Csoport széles tevékenységi körrel, stabil pénzügyi alapokkal rendelkezik. A mai napig családi tulajdonban van, Petrányi Zoltán tulajdonos-ügyvezető vezetése alatt.

 • Európai tradíciók

  Kínai erőforrásokkal és innovációval

  Az MG története az 50-es évekig nyúlik vissza, a korszak meghatározó roadstereit készítette. A márka Európai központtal bír, és már több tízezres nagyságrendben értékesített autókat Nyugat-Európában. A hazai forgalmazás országos hálózattal indul, amely egyben országos szervizhálózat is. A hazai importőri tevékenység mellett az MG regionális központja is Magyarországon van.

 • Európai biztonság

  Hosszú garanciaidő, biztonságos konstrukció

  A márkához 7 év vagy 150.000 km garancia jár, amely a piacon a leghosszabbak között van. A ZS EV és az EHS is 5 csillagos NCAP törésteszttel bír, amely a kategória legbiztonságosabbai közé emeli. Az 1.5 szívó benzinmotor 4 hengeres, a hazai piacon már ritkaságszámba menő megbízható konstrukció. Az MG Pilot az összes fontos biztonsági funkciót biztosítja a kategóriában.

 • Fejlett kínai autóipar

  A SAIC a világ egyik vezető gyártója

  A világ elektromos autóinak legtöbbje már Kínában készült (saját piac és más márkák helyi gyártása). Az MG Kína legnagyobb gyártói cégcsoportjának része – ez a SAIC, amely 1955 óta készít autókat, és 2021-ben több, mint 5 millió autót értékesített. Az európai piacra lépést most több márka párhuzamosan teszi, európai igényekre szabottan.

Ismerd meg mások véleményét az MG modellekről

Tesztek, vélemények

Oszlopok